Sivut

torstai 1. joulukuuta 2016

Adventtikalenteriin kysymyspostaus!

Talvinen ulkoasu on vielä aika lailla vaiheessa, uusi bannerikin puuttuu. Joulukuu kuitenkin pääsi yllättämään jälleen ja hädissäni sitten aloin keksimään jotain extraa tänne blogiin, koska motivaatio on katossa postausten suhteen.


Joulukuun ensimmäinen, tästä siis alkaa jälleen vuosittainen odotus! En tiedä, oletteko te jouluihmisiä, mutta mä ainakin oon. Talvi on muutenkin musta tosi kivaa aikaa, ainakin silloin kun se oikeasti on. Suomen talveen tietenkin kuuluu nää loskaiset ja liukkaat säät, mutta ehkä tänne Etelä-Suomeenkin saadaan vielä kivasti lunta (jooko?).
Tänä(kään) vuonna en uskalla luvata teille jokapäiväistä joulukalenteria. Motivaatio on nyt blogin suhteen korkealla, mutta tiedän, että en ehdi joka päivä postata tänne jos haluan kalenterista oikeasti laadukkaan ja panostetun.
Niinpä toteutan nyt adventtikalenterin, eli sunnuntaisin tulee aina jokin vähän erikoisempi postaus näiden peruspostausten kaveriksi. Ensimmäinen adventtisunnuntaihan meni jo, mutta sovitaan niin, että joku viikko tulee sen tilalle toinenkin luukku. Aika pitkälti olen sisällön jo suunnitellut, mutta kommentteihin saa toki aina laittaa toiveita!

Joku näistä postauksista tulee olemaan kysymyspostaus, joten nyt kommentteihin saa kysyä mitä vaan! Kysymyksiä saa käydä laittamassa myös vaikkapa instagramissa, jokaiseen pyrin vastaamaan.
Tässä välissähän siis piti tulla jo parikin ratsastuspostausta, mutta koska kerroista oli lähinnä videomateriaalia niiden saaminen blogiin asti viivästyy, sillä rakas WMM päätti ottaa äkkilähdön joululomalle.

- Saana

1 kommentti: