Sivut

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

#31 - Kesäsuunnitelmia

Kesäloma on vihdoin alkanut kunnolla ja nyt kun Mintun kanssa lähti sujumaan hyvin, niin uskaltaa ehkä vähän suunnitella tuleviakin juttuja! Postauksen kuvituksena muutaman viikon takaiset Paavon kanssa otetut kuvat jotka on jäänyt julkaisematta. Varoituksen sana ja pahoittelut jo nyt etukäteen mahdollisista kirjoitusvirheistä, ajatus ei kulje ihan nyt yheltä yöllä enää.


Nyt alkavalla viikolla oon tiistaista torstaihin ravileirillä avustamassa, jota ootan kyllä! Yövytään tietenkin tallilla ja kivaa ohjelmaa on tiedossa, itsekkin varmasti oppii jotain uutta.
Lissu pitää tiistain ja keskiviikon Mintun liikutuksista huolta ja torstaina meillä on kouluvalmennus. Lauantaina mennään ihan tallin omissa kisoissa joko Helppo C tai 40-50cm, en oo vielä päättänyt kumpi. Esteluokka ois varmaan vähän hyödyllisempi meille tähän väliin kun pitäis vielä yks pikkuluokka saada alle ennen kuin siirrytään 60cm luokkiin.


Perjantaina 16.6. pääsen lainaponin ja Idan kanssa Satu Liitiäisen monté klinikalle Kouvolaan. Luvassa on vinkkejä sekä teoriassa, että selästä käsin. Klinikan jälkeen toivottavasti päästään Tuutinkin kanssa pian monté startteihin kun mulla on itellä juttu hanskassa kunnolla!
Juhannusviikolle ei oo vielä sen kummempia suunnitelmia, juhannusta lähden viettämään mökille perheen kanssa ja pääsen vähän hengähtämään heppajutuista.
Heinäkuun tai oikeastaan koko loppukesän tarkoista suunnitelmista en oo vielä ollenkaan varma, mutta aina niitä ilmaantuu. Toivotaan kuitenkin, että päästäisiin Tuutin kanssa kesän aikana useampaan starttiin ja ehkä kokeilemaan sitä montéakin! Mulla on myös mahdollisesti tulossa yksi tai useampia uusia satunnaisia starttiponeja, mutta katotaan nyt.. Kesän pääprioriteetti on kuitenkin Minttu ja siihen keskityn tottakai eniten.


Mintun kanssa tavoitteina olisi päästä kisaamaan ainakin 70cm ja Helppo B luokkiin asti. Tällä hetkellä meidän tavoitteet näyttää ihan realistisilta, mutta ikinä ei voi näiden kanssa tietää mitä tapahtuu joten pitää vain elää päivä kerrallaan! Nyt on varmaan sopiva hetki koputtaa puuta..
Tärkeintä Mintun kanssa on kuitenkin päästä tekemään mahdollisimman paljon ja saada monipuolinen kesä ponin kanssa ja paljon hyviä muistoja.
Tää kesä on siitä mulle tosi erilainen, kun edellisinä kesinä on saanut etsiä ratsastettavia poneja kissojen ja koirien kera niin nyt on poni jonka kanssa treenata ja harrastaa vapaasti. Yleensä mulle on edellisinäkin vuosina löytynyt enemmän ratsastettavaa kuin oisin uskaltanut toivoa, mutta nyt heppajutut on kunnossa ihan alusta asti.


Siinä taisikin olla mun kesäsuunnitelmat tähän mennessä! On kiva, kun vaikka tallilla meneekin paljon aikaa niin silti kavereiden ja perheenkin kanssa ehtii olla eikä tarvitse stressata koulujutuista. Oon myös tosi innoissani, kun nyt ainakin näyttää siltä, että blogillekkin jää reilusti aikaa. On niin paljon kivempi päästä postailemaan usein kuin päivittää kerran kuussa kuulumiset joista ei loppujen lopuksi saa oikeen kukaan irti mitään kun omatkaan ajatukset ei pysy kirjoittaessa kasassa kun läpikäytäviä asioita on niin paljon.
Onko teillä millaisia kesäsuunnitelmia?


- Saana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti