Sivut

perjantai 27. marraskuuta 2015

25.11 Paavo

Keskiviikkona menin siis Paavolla tunnin ilman satulaa ja Lissu lähti mun kameran kanssa maneesin pimeyteen. Kuvat ovat mitä mainioimpia kamala laatuisimpia, mutta toivottavasti kestätte.
 Alotettiin käynnissä viisikaarisella kiemurauralla L kirjaimesta, jota kohti väistettiin joka kiemuralla. Paavo kuunteli tosi kivasti, yleensä se yrittää väistöissä purra kuolaimeen kiinni ja vältellä apuja. Nyt se kuitenkin väisti molemmista kyljistä tosi kivasti, yleensä oikea kylki on tosi hankala saada sillä läpi.


 Ravissa tehtiin kolmikaarista, edelleen väistöjen kera. Paavo väisti edelleen ihan kivasti, mutta oli aika hidas reagoimaan. Alussa se myös posotti pää taivaissa, mutta alkoi kuitenkin rentoutumaan aika pian. Kaikki kiemuraurat on Paavolle tosi hyviä, siinä kun taivutetaan molemmille puolille vuorotellen.

Laukassa jatkettiin kolmikaaristen parissa, mutta alettiin tehdä jokaisen kaarteen sisään voltti. Eka kaarre tehtiin ravissa, väistö ja laukannosto. Paavo meni tosi hienosti tän tehtävän ja yllätti mut oikeassa laukassa nostamalla sen ilman kummempia mukinoita.
Lopuksi ravailtiin eteen alas. Oon poniin ihan super tyytyväinen ja muutenkin tunti meni ihan kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti