Sivut

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Kuulumisia ja tunti Paavolla

Viime kerrasta onkin vähän aikaa. Meillä on ollut paljon kokeita ja en oo oikeen saanut kuvaajaa vuokriksille huonojen säiden takia, mutta tänään tänne viimein satoi lunta!
Paavohan on lomalla ensiviikon jälkeen viikkoon yksi ja sitten jatkan sillä taas, mutta Lantulla ja Lyylillä ei oo sen erityisempää lomaa.
Olin tallin pikkujouluissa, ajettiin Paavon toisen hoitajan kanssa Paavoa Lucia kulkueessa, mutta sieltäkään ei oo kuvia.
Yritetään myös saada Sinin kanssa järjestettyä, että menisin sinne taas Tuuttia tapaamaan.

Sain kuitenkin Lissun kuvaamaan mun tuntia 9.12 Paavolla, maneesilaadulla mennään edelleen.
Tunti meni oikeestaan ihan kivasti, mutta Paavo ei laukoissa aluksi kuunnellut, mutta nekin sujui loppua kohden kivasti. 
Tehtiin aluksi avo-vasta-avo tehtävää, eli tehtiin avoa R kirjaimeen asti, suoristettiin, otettiin vastataivutus ja jatkettiin avoa. Paavo meni tosi hyvin tän tehtävän käynnissä. Ravissa tehtiin täysin sama juttu joka meni myös ihan hyvin, verrattuna edellisiin kertoihin. Uutta opittavaa löytyy kuitenkin aina, Paavo voisi vastata vähän paremmin ja mä huomasin istuvani tosi vinossa avoissa. Treeniä siis vaan.
Laukoissa Paavo oli vähän malttamaton, kun tehtiin ennen laukannostoa avo käynnissä. Oikeat laukat kuitenkin nous superhyvin ja siihen oon tyytyväinen!


Tän enempää en oikeen tunnista voi kirjoittaa ja teksti on muutenkin vähän sekavaa, mulla kun nous kuume nyt illalla. Tällä viikolla saan varmaan Lantun ja Lyylin kanssa myös kuvia ja saatan saada Paavollekkin kuvaajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti