Sivut

torstai 20. huhtikuuta 2017

#27 - Tampereen Hevosmessut 2017

Ajoissa ollaan mun tapojen mukaan, mutta parempi se myöhään.. Meidän netti meni taas ja jouduttiin hakemaan uutta modeemia ja muuta. Lisäksi mua on vaivannut materiaalinpuute, kun Mintulle on tosi vaikeeta saada ketään mukaan. Onneksi asioihin on tulossa muutos piakkoin!
Vietin siis messuviikonlopun 7.-9.4 Sinillä, mutta messuilla käytiin vaan lauantaina. Perjantaina menin Tuutin, mutta siitä ei oo kuvia. Meni ihan ok laukkoihin saakka ja niiden jälkeen pakka vähän levisi.Lauantaina suunnattiin messuille ja Camilla liittyi seuraan. Oli tosi kiva messupäivä, mutta tungosta oli musta enemmän kuin viimevuonna ja se vähän hankaloitti liikkumista. Kierreltiin ja katsottiin esteklinikkaa ja luokat. Lähdin hakemaan pääasiassa kisapaitaa, grippihousuja ja Kingslandin hupparia. Hupparia ei löytynyt, mutta paita löytyi melkeen heti ja vielä isossa alennuksessa! Hintaa jäi 10e, en muista alkuperäistä. Kojunkaan nimeä en saa mieleen, mutta siellä oli tosi paljon aleja.Paita on tosi kiva, kokoa xs joten on vähän ehkä pitkä mulle, mutta pidän kisapaitaa aina housuissa joten ei se haittaa oikeestaan.
Kuvasin esteluokkia about puoleenväliin, mutta kameralla oli taas vähän huono päivä ja lähdettiin syömään sitten jossain vaiheessa. Muutama ihan kiva kuva kuitenkin tuli esteluokista ja tosta Teittilän tallin näytöksestä. Meidän istumapaikka oli vähän huono ja siks suurinosa kuvista on samalta esteeltä.Vähintäänkin mielenkiintoisen hesereissun jälkeen palattiin vielä joksikin aikaa kiertelemään ja taidettiin kattoa joku rotuesittelykin. Löysin enää b2b aivan ihanat, tummanharmaat grippihousut. Istuu tosi hyvin ja on mukavat päällä, vaikka oikean koon löytämiseen menikin hetki. Mukaan tarttui myös pieni hevosnamirasia.
Pääsin vielä lauantaina ratsastamaan Tuutin, mentiin taas sileellä. Tällä kertaa meni jo vähän paremmin ja saatiin kuviakin, mun olis vaan pitänyt saada rauhoitettua oma yläkroppa. Tehtiin tositosi perusjuttuja niin kuin edellisenäkin päivänä, paparazzina toimi Camilla! Tuntu hassulta taas mennä shettiksellä, etenkin kun Tuutti on niiin kapea ja pieni Mintun jälkeen. Sunnuntaina käytiin vielä lyhyellä käyntimaastolla ennen lähtöä.

Mintusta mulla ei ole oikeastaan viimekerroillta kuvia, mutta ollaan hypätty ja menty sileellä. Poni on ollut ihan jees, mutta maanantaina se oli vähän outo.. Noh, eiköhän se siitä. Lauantaina meillä on Nurmijärvellä kisat joissa hypätään ristikko ja 50cm!


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti