Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

#23 - Viimein liikkeelle

Tällä viikolla kenttä meni paremmaksi, joten päästiin viimein oikeasti liikkeelle Mintun kanssa! Se on ollut nyt vähän jäykkä pelkästä kävelystä ja seisoskelusta, mutta ehkä se tästä. Tiistaina tehtiin vähän sulkuja ja siirtymisiä pääasiassa.


Eilen sain vaihteeksi kuvaajan mukaan, kun Minni jakso tulla kameran kanssa palelemaan kentän reunalle. Ratsastuskuvien laatu on vähän mitä on, kun mun kamera ja sen käyttöjärjestelmä on vähän hankalia, mutta kyllä nää ihan julkaisukelpoisia on!


Alotettiin tietenkin ihan perus alkuverkoilla. Kokeiltiin tulla pari kertaa pientä ristikkoa, mutta kentän pohja oli kuitenkin vielä vähän jäinen joistain kohdista, joten jätettiin se siihen. "Hypyt" ei menneet kovin hyvin, kun ponikin tuntui ehkä varovan vähän pohjaa.

Haha ainoo hyppykuva, oli ihan pakko laittaa kun näyttää toi maahan kaivettukkin kovin vaikeelta ylittää
En tosiaan tiiä miks mun jalka näyttää tolta..
Tehtiin parit väistöt jotka ei myöskään oikein ottaneet onnistuakseen, Minttu oli tosi jäykkä ja roikkui ohjassa ja punki pohjetta vasten. Tyydyin sitten yhteen hyvään väistöön. Aattelin ottaa vielä askellajit läpi ja silloin poni viimein alkoi tuntumaan paremmalta! Tuntui että sen jäykkyys katosi kun pääsi vähän laukkaamaan kunnolla eteen. Eli loppujenlopuksi meni ihan hyvin, veikkaan että toi jäykkyys johtuu just tosta viimeaikojen vähästä liikutuksesta.


Kotiutin muuten eilen mun ihanat Parlantin saappaat, vuoden oon ettinyt ja viimein löyty hyvät. Ne on ihan vähän pitkät kun tökkii jonkin verran välillä ja tekee mun pohkeesta ihan hassun näköset, mutta muuten tosi kivat jalassa ja ihanan näköset.

Poni melkeen osaa!
Tällänen vähän lyhyempi selitys tällä kertaa, kommentoikaa tykkäättekö enemmän tälläisistä lyhyemmistä vai pidemmistä ratsastuspostauksista enemmällä tekstillä?


 - Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti